PKKU ja HJK farmisopimukseen

PKKU ja HJK farmisopimukseen

17.01.2022

HJK:n Kansallisen Liigan joukkue ja Ykkösessä pelaava PK Keski-Uusimaa ovat solmineet farmisopimuksen kaudelle 2022.

Farmisopimuksen myötä pelaajien liikuttaminen joukkueiden välillä helpottuu ja tulevalla kaudella Klubin pelaajia nähdään näin myös PKKU:n mukana Ykkösessä. HJK taas tarjoaa PKKU:n pelaajille väylän tutustua ja mahdollisesti edetä liigaympäristöön.

– Meille tuli nyt nousujen (HPS ja NJS) myötä tarve kartoittaa uutta farmisopimusta. PKKU on vahva toimija naisten ja tyttöjen futiksessa, ja seurassa on tehty nyt hyviä panostuksia naisten joukkueeseen. PKKU:n toimijat ja pelaajat ovat meille myös hyvin tuttuja, joten yhteistyölle on hyvä pohja. Päävalmentaja Jarkko Jahnukaisen kanssa on myös löytynyt heti hyvin yhteinen sävel, toteaa HJK:n päävalmentaja Jonne Kunnas.

Viime kaudella Ykkösessä kolmanneksi sijoittunut PKKU näkee yhtäläisesti alkavan yhteistyön lisäävän molempien seurojen mahdollisuuksia.

– Suuri kiitos HJK:lle yhteistyön aloittamisesta. Farmisopimus tuo meille resursseja Naisten Ykköseen sekä samalla palvelee HJK:ta. Farmisopimuksen lisäksi pelaajakehityksen yhteistyö liigaseuran kanssa on meille merkittävä. Yhteistyö luo lahjakkaimmille pelaajillemme putken, jonka kautta pelaajan on mahdollista hakea omaa huipputasoaan, PKKU:n toiminnanjohtaja Risto Luomanen kiteyttää.

PKKU kohtaa vuoden ensimmäisessä Suomen Cupin ottelussaan NJS:n 28.1.2022. Katso kaikki Suomen Cupin ottelut tästä.

Dataline Sport | Molentum Oy