Seuran toiminta poikkeustilan aikana

Seuran toiminta poikkeustilan aikana

24.03.2020

Seuran joukkueiden harjoittelu on keskeytetty toukokuun loppuun saakka. Ennen kesäkuuta alkaviksi suunnitellut sarja-avaukset eivät toteudu aikataulun mukaisesti ja sarjat alkanevat aikaisintaan kesäkuussa.

Seuran johto on tehnyt toimintaa koskevia päätöksiä 22.3., jotka koskevat aikaa toukokuun loppuun saakka.

Tärkein päätös on jatkaa pelaajien valmentamista poikkeustilan aikana. Pelaajia opastetaan harjoittelemaan omalla ajallaan. Joukkueen valmentajat pitävät pelaajiin yhteyttä ja antavat ohjeita omatoimiseen harjoitteluun. Pelaajat noudattavat harjoittelussaan seuran määräämänä Suomen Palloliiton sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia.

Toinen merkittävä päätös on pitää seuran toiminnot yllä. Seurassa on jouduttu tekemään sopeuttamistoimia joukkueiden valmennuksessa mutta kuitenkin niin, että pystytään varmistamaan mahdollisimman hyvät kehittymismahdollisuudet pelaajille.

Paluu normaaliin seuratoimintaan, joukkueiden harjoitteluun ja kilpailuun tapahtuu jossain vaiheessa, jolloin seuratoimintojen ja seuran pelaajien halutaan olevan mahdollisimman valmiita jatkamaan normaalia toimintaa.

Tiedotamme pelaajiamme sekä jäsenistöämme ajantasaisesti sisäisellä viestinnällä ja kaikki tiedotteet ja ohjeistukset ovat luettavissa MyClubissa.

Dataline Sport | Molentum Oy