PKKU:n ja Hongan yhteistyö jatkuu

PKKU:n ja Hongan yhteistyö jatkuu

24.02.2020

Pallokerho Keski-Uusimaa ja Honka jatkavat naisten edustusjoukkueiden välistä yhteistyötä. Joukkueiden välinen farmisopimus solmittiin ensimmäisen kerran kaudella 2018. Sopimuksen myötä Hongan pelaajat voivat pelata PKKU:n riveissä Naisten Ykköstä, ja lisäksi se mahdollistaa myös PKKU:n pelaajien osallistumisen Hongan toimintaan.

Honka nappasi viime kauden päätteeksi SM-hopeaa, ja PKKU sijoittui Ykkösessä viidenneksi. Viime kaudella Hongan pelaajista otteluita PKKU:n paidassa pelasivat mm. puolustaja Rebecca Kindstedt, sekä hyökkääjä Iida Pesonen.

-Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön PKKU:n kanssa, ja siksi sitä oli helppo jatkaa myös tälle kaudelle. Tavoitteena on tarjota mahdollisuuksia sekä meidän, että PKKU:n pelaajille. Meidän pelaajamme voivat hakea pelituntumaa Ykkösessä, ja tarkoituksena on luoda myös laadukas pelaajaputki, jotta PKKU:n lupaavat nuoret pelaajat voisivat tehdä liigadebyyttinsä Hongassa, sanoo Hongan päävalmentaja Rosa Lappi–Seppälä.

PKKU:n toiminnanjohtaja Risto Luomanen on tyytyväinen tehtyyn sopimukseen sekä samaa mieltä Lappi-Seppälän kanssa. Hän korostaa erityisesti pelaajaputkea.

-Meille on erityisen tärkeää tarjota pelaajillemme mahdollisuus edetä Naisten Liigaan. Nuoret pelaajamme pääsevät yhteistyömme myötä aikaisessa vaiheessa tarkkailun kohteiksi ja tutustumaan liigatason toimintaan. Olemme PKKU:ssa tehneet merkittäviä panostuksia tälle kaudelle naisten- ja tyttöjen toimintaamme. Lisäksi kehitämme Hongan kanssa tehtävää pelaajakehitystä aiempia vuosia tiiviimmäksi ja pelaajalähtöisemmäksi, toteaa Luomanen

Dataline Sport | Molentum Oy