Miesten Kakkonen palaa Kalevaan

16.06.2020

Kauden 2019 kestäneen tauon jälkeen Miesten Kakkosen peli nähdään 17.6 Kalevan Urheilupuiston samettisella luonnonnurmella klo 19:00 alkaen.

Kerhon vastustajaksi saapuu kauden 2020 ensimmäiseen kotiotteluun stadilainen FC Kiffen.

FC Kiffen aloitti sarjan kotitasurilla vs EPS.

Kerho puolestaan kärsi 3-0 tappion Mikkelin Kissojen vieraana.
Kaksijakoisessa ottelussa Kerho pelasi hyvän ensimmäisen puoliajan ja hyvistä maalipaikoista huolimatta ei saanut toimitettua palloa kotijoukkueen verkkoon. Toisella jaksolla kotijoukkue iski kolme maalia Oskari Tikkasen vartioiman maalin taakse ja pisteet jäivät Mikkeliin.

PKKU:n päävalmentaja Rami Hakanpää näki ottelussa paljon hyvää, vaikka tappio ei miellyttänytkään.

-ottelun alussa meillä oli paikkoja, jolloin olisimme voineet siirtyä johtoon. Ensimmäisen melko tasaisen jakson jälkeen ottelu alkoi loppua kohden kääntyä Mikkelille ja vastustaja sai hallintaa pelistä enemmän. Kärsimme myös pienistä virheistä sekä erikoistilanteiden puolustamisesta.

Hakanpää muistuttaa myös, että PKKU on nousijajoukkue viime kauden Kolmosesta.

-rutinoituja Kakkosen jengejä vastaan haemme vielä edellistä sarjatasoamme haastavampaa tuntumaa, mutta olen varma, että kehitymme sarjan edetessä ja sen lisäksi joukkuepelaamisemme kehittyy. Kokeneet pelaajamme nostavat joukkueemme tasoa ja pääsemme hyvin rytmiin kiinni kauden vanhetessa.