Daniel Rökman siirtyy HJK:n

Daniel Rökman siirtyy HJK:n

26.11.2020

HJK ja Daniel Rökman, 16, ovat tehneet 2+1-vuotisen sopimuksen.

HJK:n talenttivalmentaja Aleksi Lalli luonnehtii pelaajan olevan profiililtaan mielenkiintoinen.

– Daniel on taitava kuljettamaan, pystyy ohittamaan vastustajan ja luomaan siten meille etua. Hän on tunnollinen pelaaja, ja tämä näkyy positiivisesti hänen puolustuspelissään. Daniel on myös sosiaalisesti taitava, mikä on monella tapaa eduksi, kertoo Lalli.

– Tuntuu hyvältä olla täällä. Toivon, että pääsen hyvin jengin mukaan ja treenit alkavat hyvin ja sopeudun uuteen ympäristöön. Nyt kun täällä ollaan toivon, että pääsisin pelaamaan ensin HJK Klubi 04 kanssa ja siitä unelmana on edetä jossain vaiheessa liigajengin mukaan, Rökman summaa ensimmäisiä tunnelmia.

Daniel Rökman tulee Klubiin PKKU:sta, jossa pelaajakasvatustyö on tuottanut aiemminkin erinomaisia pelaajia. Rökman pelasi menneellä kaudella PKKU:n BSM-joukkueessa sekä PKKU:n miesten joukkueessa Kakkosessa, ja hän kuuluu nuorten maajoukkueen pelaajarinkiin. Neuvottelut PKKU:n kanssa sujuivat hyvässä yhteisymmärryksessä, ja heidän hyvä pelaajakehitystyö on huomioitu siirron ehdoissa.

PKKU:n valmennuspäällikkö Panu Turpeinen on mielissään siirrosta ja toivottaa Danielille menestystä ammattilaismaailmassa kohti unelmaansa.

– Seuramme keskeinen tavoite on kehittää pelaajia kohti kansallista huippua sekä siitäkin pidemmälle. Katsoimme seurassa ja Danielin kanssa että nyt on oikea hetki ottaa seuraava pelaajakehityksen askel.

Dataline Sport | Molentum Oy