PKKU, TuPS ja KP-75 jatkavat yhteistyötä

PKKU, TuPS ja KP-75 jatkavat yhteistyötä

04.09.2019

TuPS ja KP-75 jatkavat alueellista jalkapalloyhteistyötä uudistamalla yhteistyösopimuksen PKKU:n kanssa.

PKKU, KP-75 ja TuPS jatkavat kaksi vuotta sitten solmittua yhteistyötä jatkamalla yhteistyötä myös tulevat kaksi vuotta.

Sopimus tarjoaa kilpapolun D12-ikäluokasta B-ikäluokkaan sekä tytöille että pojille. Päivitetty sopimus on voimassa 1.1.2020 – 31.10.2021.
Seuroina TuPS ja KP-75 voivat jatkossakin tarjota kaikille pelaajilleen kunkin taitoihin ja motivaatioon sopivan pelaajapolun aina aikuisikään asti: Yhteistyö PKKU:n kanssa mahdollistaa kilpatason pelaajille harrastamisen Keski-Uudenmaan alueella ja tiivistää alueellista jalkapalloyhteistyötä.

Nyt päivitetyssä sopimuksessa on huomioitu seurojen yhteiset kehittämistavoitteet seuraaville vuosille ja siinä muun muassa painotetaan tiivistä yhteistyötä valmennuksessa sekä pelaajien siirtymävaiheissa YJ- ja PKKU-joukkueiden välillä. Lisäksi kiinnitetään huomiota valmennuksen kokonaisvaltaiseen laadukkuuteen koko pelaajapolun ajan.
Pallokerho Keski-Uusimaa on perustettu vuonna 2005. Seura toimii Keski-Uudenmaan alueen kilpajalkapalloon keskittyvänä seurana. Seura perustettiin aikanaan Keravan Pallo -75:n, Tuusulan Palloseuran ja Järvenpään Palloseuran yhteisenä hankkeena. Sittemmin PKKU:n kasvattajaseuroina ovat jatkaneet TuPS ja KP-75, joten nyt uusittu sopimus on luonteva jatko jo 14-vuotiselle yhteistyölle.

Dataline Sport | Molentum Oy