PKKU ja HyPS yhteistyöhön

PKKU ja HyPS yhteistyöhön

09.10.2019
PKKU ja HyPS yhteistyöhön

PKKU ja HyPS ovat solmineet koulutus- ja pelaajakehitysyhteistyön. Yhteistyön myötä HyPS liittyy PKKU:n koulutusyhteisöön, johon kuulu myös TuPS. Yhteistyön yhtenä tavoitteena on, että HyPS pystyy takaamaan jokaiselle pelaajalle koulutetun valmentajan sekä luomaan myös valmentajille koulutusputken.

"Valmentajakoulutus on yksi tärkeimmistä asioista seurassamme nyt ja tulevaisuudessa. PKKU:n toiminta on ollut jo pitkään hyvällä tasolla ja tämä oli yksi tärkeimmistä syistä minkä vuoksi yhteistyötä ruvettiin rakentamaan. Tavoitteenamme on, että jokaisella pelaajalla seurassamme on koulutettu valmentaja" toteaa Hyvinkään Palloseuran valmennuspäällikkö Timo Lehtihalmes.

"HyPS on jo pitkään tehnyt laadukasta juniorityötä. Olemme iloisia sopimastamme yhteistyöstä, jossa rakennamme jokaisen eteenpäin pyrkivän pelaajan kohdalla järkevän suunnitelman. Yhteistyön sopiminen on ollut helppoa ja sujuvaa. Molempia seuroja ohjaa halu kehittää pelaajia eteenpäin" toteaa Pallokerho Keski-Uusimaan junioripäällikkö Mauricio Soto

Hyvinkään Palloseura on vuonna 1947 perustettu jalkapalloseura. Pelaajia HyPS:ssa on n.650.

Dataline Sport | Molentum Oy