B-tytöt pistejakoon, B-pojille kotitappio

10.02.2019

T18 SM-karsinta jatkui Kerhon osalta Lauantaina myöhäisellä kotiottelulla vs FC Honka. Ottelu päättyi tasaisten vaiheiden jälkeen 1-1 lukemiin. Kerhon maalista vastasi Inka Rajala. Sarja jatkuu Kerhon osalta kotiottelulla vs EBK. Ottelu pelataan 17.2 Myyrmäen Hallissa klo 10:00

"Ottelu oli mielestäni erittäin tasainen ja peli olisi voinut kääntyä molemmille joukkueille. Pidän tulosta oikeutettuna ja olen iloinen siitä että nousimme tappioasemasta tasoihin" Toteaa Päävalmentaja Jukka Pietarila

P17 SM-karsinta jatkui kotitappiolla. FC Inter vei täydet pisteet mukanaan Turkuun. 2-3 lukemin päättyneen ottelun jälkeen joukkue oli pettynyt. Kerhon maaleista vastasivat Willem Haapiainen ja Tuomas Kovanen.

"Ensimmäiset 20 minuuttia olivat meiltä katastrofaaliset. Vastustaja rankaisi meitä omista puolusvirheistä todella tehokkaasti ja johti ottelua jo 0-3.
Viimeiset 60 minuuttia hallitsimme kenttätapahtumia ja paikkoja oli tulla rinnalle tai jopa ohi. Pelin alun aneemisuus ja virheet harmittavat mutta onneksi ilme kääntyi positiiviseksi. Toivon mukaan opimme virheistämme ja nyt käännämme katseet kohti seuraavaa karsintapeliä"
Toteaa Päävalmentaja Mikko Eskelinen

P17 SM-karsinnat jatkuvat Kerhon osalta 16.2 kotiottelulla vs HJS. Ottelu pelataan Peakfin Arenalla ja erotuomarin aloitusvihellys kuullaan klo 14:15.