Uutiset

28.9.2019

SINÄ 2007-2006-syntynyt pelaaja, TULE MUKAAN meidän jengiin!

Etsimme mukaan sitoutuneita ja tavoitteellisia pelaajia. Sinun ei tarvitse olla niin sanotusti valmis pelaaja, jos olet motivoitunut tekemään töitä kehittymisen eteen.

Tapahtumia on 4x viikossa. Lähdemme tammikuussa Viroon turnaukseen sekä maaliskuussa on luvassa Eerikkilän leiri. Kesällä ohjelmaan kuuluu luonnollisesti turnaukset ja syksylle on myös luvassa reissu. Pidämme pienen syysloman ja ennen tätä on viimeiset treenit ensi viikolla ma, ti ja to. Tule rohkeasti mukaan kokeilemaan VAIKKA HETI tai lokakuun lopussa koko seuran avoimet harjoitukset -jaksolle viikoilla 43 ja 44.

Jos saamme mukaan paljon 2007-syntyneitä, on meillä mahdollisuus tarjota ikäluokkatoimintaa kummallekin T06 ja T07 ikäluokalle!

OTA YHTEYTTÄ! Maria Olin p. 040 5943444 tai maria.olinbolin(a)gmail.com


___________________________________12.8.2018

Kevään sarjassa joukkue onnistui hienosti. Kolmonen pelattiin läpi puhtaalla pelillä ja nyt pelit jatkuu Kakkosessa.

Syksyn sarja muistuttaa myös siitä, että kausi lähenee loppuaan. Ensi kaudella pelataan isolla kentällä ja joukkueeseen tarvitaan lisää pelaajia. Nyt mukana on 14 pelaajaa, joten kenttäpelaajia mahtuu mukaan useampi ja toiselle maalivahdille olisi myös paikka. Aloitamme AVOIMET HARJOITUKSET nyt elokuussa. Toivotamme tervetulleeksi syksyn aikana mihin tahansa harjoituksiin pelaajat, jotka ovat kiinnostuneita pelaamisesta ja kehittymisestä PKKU:ssa. Toivomme yhteydenottoa etukäteen, mutta harjoituksissa voi käydä kokeilemassa ilman sitoumuksia. Tulkaa rohkeasti mukaan!


___________________________________

11.3.2019

Talven aikana on pelattu paljon harjoitusotteluita, Pikkuhelmari -tapahtumissa sekä Talviliigassa. Talviliigan sijoitusottelut pelataan 13.4. ja PKKU pelaa sijoista 4.-6.

Viime viikonloppuna pelattiin Pikkuhelmari finaalit ja Uudenmaan joukkueisiin oli kutsuttu PKKU:sta Sani ja Matilda. Matildan Uusimaa 1 joukkue sijoittui tapahtumassa korkeimmalle pallille ja Matilda kotiutui kultamitalin kanssa. Myös Sanin Uusimaa 2 joukkue menestyi hyvin sijoittuen kolmanneksi, eli mitali tuli sieltäkin tuliaisiksi! Hyvä mimmit!

___________________________________8.1.2019

Mukaan mahtuu vielä toinen innostunut ja motivoitunut maalivahti!

___________________________________

28.10.2018

PKKU tyttöjen 2006-2007 ikäluokan toiminta aloitetaan 17 pelaajalla.

Joukkue aloittaa harjoittelun tiistaina 30.10. klo 16.50 Kalevan tekonurmella ja ensimmäiset talvisarjan pelit on heti la 3.11.
Mahdollisimman pian pidetään joukkueen perustamiskokous. Tästä annetaan lisäinfoa joukkueen omilla sivuilla.

Joukkuetta valmentaa: Maria Olin ja Suman Thind

Onnittelut valituille!

Dataline Sport | Molentum Oy