Tervetuloa PKKU T06-joukkueen sivuille

Tytöt 06 (T13)

Joukkue on perustettu lokakuussa 2018 ja mukana on nyt 14 pelaajaa. Joukkue koostuu vuosina 2006 ja 2007 syntyneistä tytöistä. Joukkueella on 4-5 tapahtumaa viikottain sekä omatoimista harjoittelua. Joukkue aloitti keväällä Kolmosesta ja nousi puhtaalla pelillä syksyksi Kakkoseen.

Kaudella 2020 pelataan isolla kentällä ja joukkueeseen tarvitaan lisää pelaajia. Nyt mukana on 14 pelaajaa, joten kenttäpelaajia mahtuu mukaan useampi ja toiselle maalivahdille olisi myös paikka.

Tervetuloa tustutumaan joukkueen toimintaan! Aloitamme AVOIMET HARJOITUKSET nyt elokuussa. Toivotamme tervetulleeksi syksyn aikana mihin tahansa harjoituksiin pelaajat, jotka ovat kiinnostuneita pelaamisesta ja kehittymisestä PKKU:ssa. Toivomme yhteydenottoa etukäteen, mutta harjoituksissa voi käydä kokeilemassa ilman sitoumuksia. Tulkaa rohkeasti mukaan!

Pakkasraja harjoituksiin on Forecan ennuste Keravalle klo 15 katsottuna treenien ajaksi. Jos kylmempää kuin "tuntuu kuin" -10 C, harjoitukset omatoimisena erillisen ohjeen mukaan.

Seuraa joukkueen menoa Instagramissa @pkkut06

MENOSSA MUKANA:

Lapuan sälekaihdin ja markiisi
Dataline Sport | Molentum Oy