Voitokas paikallisderby kruunasi Kerhon kesän

Kerho paranteli asemiaan miesten Kakkosessa voittamalla paikalliskilpailija Järvenpään Palloseuran lukemin 1-0 (0-0) jännittävien vaiheiden jälkeen. Kerava paistatteli auringossa, kun nuori kotijoukkue otti pelin alusta alkaen haltuunsa esittäen vauhdikasta ja viihdyttävää futista runsaslukuiselle yleisölle. JäPS puolusti syvältä ja luotti pitkiin palloihin ja erikoistilanteisiin, mutta oli suhteellisen vaaraton lisäajan viimeisiä minuutteja lukuunottamatta.

Laidoilta vyöryttänyt Pallokerho tuhlaili ottelun aikana lukuisia huippupaikkoja, joista peli olisi pitänyt ratkaista jo hyvissä ajoin. Pallo kävi pariinkin otteeseen JäPS:n maaliviivalla, mutta edessä oli poikkeuksetta joko puolustajan kroppa tai hyvän ottelun pelannut maalivahti Altti Mäkinen. Kotijoukkue sai kuparisen viimein rikki ottelun 80. minuutilla Milo Jungin rangaistuspotkulla. Milo sijoitti pallon varmasti vasempaan alanurkkaan. Rikettä edelsi hieno yhteispeli Teemu Jäntin ja kotiin palanneen Miro Schwalenstöckerin välillä. Järvenpääläiset heräsivät otteluun mukaan loppuhetkillä ja loivat armotonta painetta erikoistilanteillaan, joihin nostettiin kaikki pelaajat maalivahtia myöten. Tolpat kilahtelivat kahdesti, mutta takaiskulta onneksi säästyttiin ja täydet pisteet jäivät ansaitusti Keravalle. Näin ollen Keski-Uudenmaan herruus siirtyi pitkästä aikaa takaisin punaisten puolelle. 

Kerhon keski-ikä kentällä oli vain 19,9 vuotta ja pelaajista lähestulkoon kaikki olivat PKKU-putken läpikäyneitä seuran kasvatteja. Lisäksi B-junioreiden Santeri Eurasto teki debyytin miehissä pelaamalla täydet minuutit vasempana laitapakkina. Minkäänlaista jännitystä ei ollut havaittavissa ja Santeri suoriutui iltapuhteestaan miehekkäästi.   Ylpeydellä voi todeta, että seuran tulevaisuus on hyvissä käsissä viimeaikaisten tulosten ja junioreiden menestyksen myötä. Ottelun puoliajalla palkittiin PKKU:n 02-ikäluokka, joka voitti tytöissä Laura Kalmari -turnauksen ja pojissa tuloksena oli hopeaa Kai Pahlman -lopputurnauksesta. Yhdentoista vuoden kova duuni alkaa tuottaa tulosta, hyvä Kerho!