Tappio Kiffenille

PKKU:n kauden heikoin peli päättyi 0-2 -tappioon Kalevan urheilupuistossa pelatussa ottelussa helsinkiläistä Kiffeniä vastaan.

Olosuhteet jalkapallon pelaamiseen ja seuraamiseen olivat Lauantaina pelatussa ottelussa hyvin lähellä täydellistä. Sen ikävämpää olikin todistaa pahasta yrityksen ja aktiivisuuden puutteesta kärsinyttä ottelua, joka maalipaikkojen valossa oli varsin tasainen, mutta jonka aavistuksen enemmän voittoa himoinnut vierailija vei tällä kertaa nimiinsä.

Jos edellisessä ottelussa päästiin jo näkemään välähdys pirteämpää Pallokerhoa, niin tänään palattiin siinä suhteessa pahemman kerran lähtöruutuun. Ottelun ensimmäisiä minuutteja lukuun ottamatta kotijoukkue esiintyi luvattoman passiivisesti ja huolimattomasti. Leimallista olivatkin lukuisat harhasyötöt, huonot ensimmäiset kosketukset ja krooninen aloitteiden puuttuminen hyökkäysalueella.

Ensimmäisen viiden minuutin jälkeen lukemat olisivat voineet olla kolme-nolla Kerholle. Voi vain arvailla johtiko alun näennäinen helppous pelaajat harhakuvitelmaan, että pisteet otetaan tänään ilmaiseksi. Joka tapauksessa pelaaminen loppui kuin seinään ja vierailijalle miltei tarjoiltiin ottelun voittamiseen tarvittavat maalipaikat.

Kiffen kiitti ja teki kaksi maalia, eikä kotijoukkue missään vaiheessa saanut lisättyä liikettä tai tempoa sellaiseksi, että vastustaja olisi pudonnut kyydistä. Toinen jakso olikin melko näennäistä puurtamista, joskin sekin tuotti muutamia paikkoja, joista ottelun olisi voinut saada herätettyä henkiin.

Tällä kertaa maali jäi kuitenkin tekemättä ja pisteet matkasivat pakkovoiton edessä olleiden Hurmureiden matkaan.