Tahmealla pelillä täysi pistepotti

Pallokerhon miesten joukkue voitti viime launantaina Kalevassa pelatun ottelun Espoon Sexypöxyjä vastaan 4-1.

Ottelun avauspuolikas ei tarjonnut katsojalle tällä kertaa kovin paljoa tilanteita. Peli oli todella rikkonaista, eikä kumpikaan joukkue saanut luotua kovin hyvää rytmiä tai rakennetta pelaamiseensa. Paremmin omassa tekemisessään onnistuikin ehkä Pöksyt, joiden taktiikkana ehkä olikin enemmän rikkoa kuin rakentaa.

Kotijoukkue siirtyi kuitenkin jakson puolivälissä johtoon, kun puolustuksesta laukaistu purkupallo muutuikin kerhon hyökkääjien agressiivisen ahdistelun seurauksena loistosyötöksi ja Miro pääsi laukomaan lähietäisyydeltä Phondon syötöstä kuparisen rikki.

Kuitti tuli kuitenkin nopeasti. Vieraat olivat jo pari kertaa säikytelleet kulmapotkuista ja sivuvapareista, kun vihdoin Kerhon huolimaton puolustaminen johti pelättyyn lopputulokseen. Täysin vapaa mies pääsi puskemaan takaalueelta tasoituksen.

Pkku siirtyi kuitenkin tauolle johdossa, kun Miro täräytti aivan jakson lopussa boksin rajalta saadun vapaapotkun komeasti maalin takakulmaan.

Toisella jaksolla peli pakettiin

Toisella jaksolla ottelu ei muuttunut sanottavasti paremmaksi, vaan ensimmäisen jakson kaltainen rikkonaisuus leimasi peliä.

Lukemat kuitenkin kaunistuivat neljään-yhteen Aksun ensin onnistuttua pilkulta ja Miron sen jälkeen täydennettyä hattutemppunsa vihaisella kääntölaukauksella, joka ei jättänyt Pöksyjen kassarille mitään mahdollisuuksia.

Ottelun pelaajaa ei tarvitse tällä kertaa kovin pitkään miettiä. Miro on saanut päälle huikean maaliputken ja onkin viimeisissä kolmessa palaamassaan ottelussa iskenyt komeasti kahdeksan maalia. Maalien lisäksi myös muu pelaaminen on ottanut askeleen hyvään suuntaan. Mies pistää jatkuvasti itsensä likoon joukkueen puolesta, ei pelkää mustelmia, ja on hyvällä tavalla ikävä pelaaja vastustajille. Kalevan Costa, jos tökerölle lempinimilinjalle lähdetään.

Seuraavat ottelut

Pkku:n seuraava kotiottelu pelataan Kalevan tekonurmella lauantaina 1.10. klo 18.15 ja vastaan asettuu pk-35. Sitä ennen on kuitenkin ohjelmassa todella hankala vieraspeli ensi torstaina Tapulin tekiksellä Malmin Ponnistajia vastaan.