PKKU voitti Mikkelin Pallokissat

Jo kertaalleen ratkenneelta näyttänyt ottelu sai jännittävän lopun, kun vierasjoukkue punnersi kolmen maalin takaa peliin mukaan. Lopputulos Kalevassa kirjattiin 3-2.
Pallokerho sai kamppailuun unelma-alun, kun Milo Jung kaadettiin jo toisella minuutilla rangaistuspotkun arvoisesti ja sama mies iski pilkulta varmasti 1-0.
Kerho rakenteli tämän jälkeen tilanteita liukuhihnalta eikä seuraavaakaan maalia tarvinnut kovin kauaa odottaa. Pelikello näytti 18 minuuttia kun Niko Haiko murtautui vasemmalta laidalta boksiin ja tykitti pallon maalin etukulmaan 2-0.
Muutama minuutti tästä oli Miro Schwalenstöckerin vuoro maalata. Kalevan Costa puski Milon antaman kulman voimalla maaliin 3-0.
Lisämaaleihin oli useita mahdollisuuksia, tuhrittuihin tilanteisiin mahtui pari läpiajoa, kolme ylärimaa, muutama muu enemmän ja vähemmän avoin paikka, mutta kuula ei vain enää suostunut uppoamaan verkkoon.
Näin jatkettiin vielä jonkin aikaa toista puoliaikaa, mutta ennen pitkää Kerhon otteisiin alkoi tulla pelailun makua. Pallokissat, väkevän ottelun pelannut Rafael etunenässä, haistoi veren ja alkoi saamaan jalansijaa pelistä.
Kavennuksen kolmeen-yhteen iski kotijoukkueen puolustuksen huolimattoman pomputtelun jälkeen Isaac Kannah. Kotijoukkueen pelaaminen loppui tähän kuin seinään ja kruisailu muuttui selviytymistaisteluksi.
Pallokissat pääsi maalin päähän kun ottelua oli pelattu vähän reilu tunti. Kerho menetti pallon vaarallisesti kahdessakympissä ja Gerald Ben pääsi suhteellisen vapaasti boksiin laukomaan 3-2 -maalin.
Peli aaltoili tämän jälkeen päästä päähän, mutta kotijoukkueen onneksi lisämaaleja ei enää nähty, vaan täysi pistepotti jäi Keravalle.
Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittiin todella terävästi ja tuloksekkaasti Kerhon hyökkäyksessä esiintynyt Milo Jung, jonka syötöistä olisi voinut tänään viimeistellä ainakin viisi maalia.