PKKU tasapeliin Susien kanssa

Ensimmäisen jakson tuhlailu oli kostautua kaksijakoisessa ottelussa, joka päättyi lopulta maalittomaan tasapeliin.

Pallokerho aloitti Kalevan urheilupuistossa pelatun ottelun vahvasti, eikä vierailija ensimmäisen vartin aikana päässyt juurikaan koskemaan palloon.
Muutamia herkullisia paikkojakin rakenneltiin. Yksin maalivahdin kanssa viimeistelytaitojaan pääsivät kokeilemaan Miro Schwalenstöcker kahdesti sekä Niko Haiko kerran. Muitakin kohtalaisia tilanteita oli, mutta erinomaisen pelin Susien maalissa pelannut Ville Iiskola piti joukkueensa maalin koskemattomana.
Ensimmäisen puoliajan lopussa isännät luovuttivat jo jonkin verran jalansijaa vahvasti keskustaa miehittäneelle vierasjoukkueella, mutta ensimmäinen puolikas oli silti selvästi Kerhon heiniä ja voittoon tarvittavat maalit olisi pitänyt tässä vaiheessa onnistua iskemään.
Toiselle jaksolle kopista kentälle saapui sisuuntunut ja vimmatusti sarjapaikastaan taisteleva Sudet.
PKKU ei vastaavaa taisteluvaihdetta peliinsä löytänyt ja nyt tarvittiinkin kotijoukkueen päässä maalivahdilta onnistumisia. Niitä onneksi saatiin, kun ottelun pelaajaksi valittu Juuso Ahtinen torjui pisteen kerholle.
Kaikkiaan kotijoukkueen peliin olisi kaivannut vähän lisää jalkoja, lisää kampailua, kuljetuksia, taklauksia ja vähän kaikkea. Tähän varmasti auttaa myös kun U18-maajoukkueen mukana olevat Teemu Jäntti ja Mosawer Ahadi palaavat kokoonpanoon.