Pelipojat varasti pisteet Kalevasta

Tasaisissa merkeissä kulkenut ottelu päättyi Kerhon kannalta harmillisesti tappioon Pepon loppuhetkien maalilla 1-2.

Joukkueiden lähtökohdat otteluun olivat lauantaina Keravalla jokseenkin erilaiset. Viikolla vieraspelissä Raumalla itsensä väsyttänyt kotijoukkue majaili sarjataulukossa turvallisessa keskikastissa, kun taas nälkäinen lappeenrantalaisvierailija oli saalistamassa nousukamppailun kannalta elintärkeitä pisteitä.

Tähän nähden voi PKKU:n nuori joukkue olla täysin tyytyväinen otteisiinsa, ja varsinkin ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkue oli aika ajoin vahvasti kuskin paikalla ottelussa. Kerhon hyökkäykset lähtivät terävästi ja vauhdikkaasti ja varsinkin oikealla laidalla pelannut Mosawer Ahadi aiheutti vastustajalle päänvaivaa.

Avausmaali tuli kuitenkin vasemmalta, kun Santeri Eurasto toimitti pallon linjan taakse hyvän juoksun tehneelle Teemu Jäntille, jonka matala keskitys tavoitti maalin eteen rynnistäneen Miro Scwalenstöckerin. Hallittu viimestely keskelle maalia ja Kerho johtoon.

Kymmenen minuuttia myöhemmin Miro joutui valitettavasti jättämään kentän luokkaantumisen takia. PKKU sai tästä huolimatta luotua vielä paikkoja lisämaaleihin, mutta ilman tulosta.

Pepon tasoitusmaali syntyi, niin kuin usein tapahtuu, vastustajan tilanteen jälkeisestä hyökkäyksestä. Milo Jungilla oli tuhannen taalan paikka iskeä kotijoukkue 2-0-johtoon, mutta pusku suuntautui ohi maalin. Seuraavasta hyökkäyksestä Pepon Aleksi Ikonen pääsi laukomaan pilkun kohdalta vapaasti tasoituksen.

Toisella jaksolla kerholaisten jalka alkoi pikkuhiljaa painaa ja pelin painopiste siirtyi PKKU:n puolustusalueelle. Tilanteet menivät tästä huolimatta aika tasan ja Kerho sai tasaisesti hyviä vastahyökkäyspaikkoja.

Aivan ottelun lopussa kotijoukkueella oli loistava tilaisuus voittomaalin tekoon, ja ratkaisua päästiin yrittämään useita kertoja lähietäisyydeltä, mutta pallo ei vain suostunut menemään ylärimaa lähemmäs maalia. Heti seuraavasta hyökkäyksestä nähtiin sitten ottelun ratkaisu, kun Aleksi Ikonen sai vapaasti laukoa takatolpalta voittomaalin.

Kaikesta huolimatta esitys oli PKKU:n joukkueelta aivan pirteä ja viihdyttävä. Ottelun pelaajaksi valittiin Kerhon puolustuksessa luutinut mr. Reliable Joonas Puljujärvi.

Kerhon seuraava ottelu pelataan Sunnuntaina 24.9 klo 14:00 Kalevassa. Tuolloin vieraaksi saapuu legendaarisen Jallu Rantasen valmentama KTP.