Pallokerho jatkaa nousukamppailua Lauantaina Kalevan nurmella klo 15 vs PK-35

Pkku:n kauden viimeinen kotiottelu pelataan yllämainittuna ajankohtana Kalevan urheilupuiston nurmella PK-35:tä vastaan. Molemmilla joukkueilla riittää panosta sillä Kerho taistelee noususta ja PK-35 sarjapaikastaan. Kaikki paikalle kannustamaan kerho voittoon!!

 

Pkku:n miehet voittivat viime torstaina pelatun vierasottelun Malmin ponnistajia vastaan maalein 0-3 ja jatkaa sarjakärjessä viimeisille kierroksille.

Edellisen kotiottelun vaiheilusta ei ollut jälkeäkään, kun täynnä virtaa ollut vierasjoukkue vei pisteet nimiinsä Tapulikaupungin tekonurmella pelatussa kolmosdivarin kärkikamppailussa.

Kerho onnistui alusta asti luomaan lukuisia maalipaikkoja, ja alussa näyttikin siltä, että maalin syntyminen olisi vain ajan kysymys. Aavistuksen huolimattomasta viimeistelystä johtuen tunne meinasikin alkaa vaihtua luottamuksesta hermostuneisuuteen, kun mistään ei saatu sisään ja vastustajakin hätyytteli Pkku:n maalia kertaalleen varallisesti pitkällä pallolla.

Kotijoukkue Ponnistajat käytti Kerholle tällä kaudella jo hyvin tutuksi tullutta taktiikkaa: matala puolustuslinja, paljon miehiä pallon alla ja pitkät syötöt linjassa kärkkyvälle kärkipelaajalle. Tämäkään ei ensimmäisellä jaksolla tuottanut tulosta, joten tauolle poistuttiin tasalukemissa.

Toisella puoliajalla Kerho näytti jälleen kerran, että kärsivällisyys kannattaa. Se jatkoi energistä, tilanteita tuottavaa peliään ja luotti joukkueena siihen, että palkinto tulee lopulta. Ja tulihan se.

Ensimmäisen maalin teki jälleen Miro Schwalenstöcker kylmällä viimeistelyllä lähietäisyydeltä alanurkkaan. Muista maaleista vastasivat jo kauden kahdeksannen osumansa kirjauttanut ikiliikkuja Akseli Haapalainen ja Valtteri Homanen, jonka maali oli kauden toinen.

Kokonaisuutena vauhdikkaalla ja kyllin laadukkaalla pelillä saaavutetulla tuloksella Kerho jatkaa sarjakärjessä viimeisille kierroksille, joilla nousutaistelu Honka akatemian kanssa huipentuu.