Naiset aloittivat ykkösen voitolla!

Tuusulassa pelattiin tasaväkinen ykkösen avausottelu jonka kerho onnitui kääntäämään voitokseen!

PKKU hallitsi ottelun alkua ja rakenteli jonkun maalipaikankin, mutta tulosta niistä ei ensimmäisellä puoliajalla syntynyt. Tauolle mentiin 0-0 tilanteessa.
Toiselle puoliajalle mentäessä TPV oli selvästi nostanut prässiään ja aivan puoliajan alussa pallonriiston seurauksena Niina Huotari onnistui viemään TPV:n 0-1 johtoon.
Kylmää kyytiä kotijoukkueelle oli tulla edelleen ottelun 49. minuuutilla, kun TPV sai käsivirheen johdosta rangaistuspotkun. PKKU:n onneksi Jenni onnistui  torjumaan Veera Huotarin laukauksen.
PKKU näytti saavan pienen paniikin jälkeen taas pelin juonesta kiinni ja Jonna oli pääsemässä maalintekoon, kun hänet kampattiin rangaistusalueella ja PKKU sai puolestaan pilkun. Pallon taakse asettui ottelun 58. minuutilla Aakoo. TPV:n maalivahti onnistui muuttamaan jonkin verran pallon kulkusuuntaa, mutta laukaus meni kuitenkin maaliin ja numerot olivat 1-1.
Tasatilanteessa  edettiin aina ottelun 80. minuutille, jolloin Jonna onnistui katkaisemeen TPV:n puolustajan alaspäin maalivahdille antaman syötön, kiersi vastaan tulleen maalivahdin ja laukoi tilanteeksi 2-1.

Loppunumerot viimeisteli  ottelun 85. minuutilla Vera, joka  sai läpisyötön Jonnalta, eteni maalia kohti ja nosti yli vastaan tulleen maalivahdin pallon varmasti maaliin.

Kauden avauksesta voitto ja kolme pistettä. Tästä on hyvä jatkaa Kuopioon viikon päästä lauantaina pelattavaan otteluun Kufu98:n vieraaksi.