Miesten kauden ensimmäinen kotiottelu lauantaina!

PKKU:n miesten joukkue pelaa vuoden 2017 Kakkosen ensimmäisen kotiottelunsa lauantaina 13.5. klo 17:00 alkaen FC Legirus Interiä vastaan Kalevan tekiksellä.


Kotiottelut pääsevät vauhdilla käyntiin, kun vieraaksi saapuu vain muutaman kilometrin päässä Korsossa majaa pitävä FC Legirus Inter. Luvassa on siis oikeaa paikallispelin tuntua.

PKKU on aloittanut kauden hienosti kahdella tiukalla voitolla. Yhden maalin tiukat voitot ovat isossa asemassa tasaisessa Kakkosessa, jossa jokainen piste on tärkeä, kun loppukaudella sijoituksia lasketaan. Pisteet ovat samanarvoisia niin kauden ekoista peleistä kuin syksyn viimeisissä peleissä sijoituksia ratkottaessa.

Aikaisemmissa otteluissa Pallokerholla on ollut omat hyvät jaksonsa, mutta niin on ollut vastustajallakin. Tämä jatkuu varmasti läpi kauden. Vastustajan hyvien vaiheiden aikana on tärkeää pelata kurinalaisesti ja virheettömästi. Alkukauden peleissä on hieman virheitä vielä sattunut, mutta liikaa niistä ei ole rankaistu. Pidemmässä juoksussa tämä kuitenkin tulee näyttelemään isointa osaa otteluiden tuloksissa. Kumpi pystyy rankaisemaan paremmin toisen virheistä, yleensä voittaa ottelun.

Legirusta vastaan on pelattu harjoitusotteluita ja kova ottelu on tiedossa. Legiruksella on ollut päinvastainen kauden alku kuin Pallokerholla. Hieman sekavassa tilassa valmentajanvaihdoksen jälkeen oleva joukkue on hävinnyt kaksi ottelua, mutta vaikka pari pelaajaakin on vaihtunut, joukkue on edelleen erittäin taitava ja tehokas. Näytönhalut ovat varmasti kovat, kun viime kaudella ylivoimaisia esityksiä Kolmosessa esittänyt joukkue haluaa näyttää taistelevansa kärkisijoituksista myös Kakkosessa.

Ensimmäiseen kotiotteluun päästään siis todella mehukkaista asetelmista. Yleisöä toivotaan sankoin joukon paikalle. Kovatasoisen jalkapallon lisäksi tarjolla on Wotkinsin makkaraa ja muita virvokkeita. Eipä sitä lauantaita paremmissa merkeissä voi viettää!

Liput: 8 €, alennusryhmät (lapset, opiskelijat, eläkeläiset) 5 €, kausikortit 60 €
PKKU:n, TuPSin ja KP-75:n juniori-ikäiset pelaajat pääsevät ilmaiseksi sisään, jos ovat pukeutuneet johonkin oman seuransa asusteeseen!