Kerhon B-juniorit takaisin voittokantaan

PKKU ei jättänyt isännilleen mitään mahdollisuuksia Myyrmäen jalkapallohallissa sunnuntai-iltana Tikkurilan palloseuraa vastaan pelatussa ottelussa, jonka loppulukemat olivat tylyt 0-6.

Vierasjoukkue ratkaisi ottelun käytännössä jo ensimmäisellä puoliajalla, jolla se onnistui maalinteossa neljä kertaa. Ensimmäinen maali syntyi jo toisella peliminuutilla, kun TiPS:n puolustus ei onnistunut katkaisemaan vasemmalta annettua keskitystä ja maalinedustahässäkästä survottiin avausmaali. Tekijäksi pöytäkirjaan merkittiin Mosawer Ahadi.

Sama mies vastasi myös toisesta maalista. Tällä kertaa Ahadi pääsi ovelan laukauksen jälkeisestä paluupallosta niittaamaan pallon verkkoon. Kolmannen maalin iski komealla kaukolaukauksella Ville Koski ja neljännen teki hienon oikealta laidalta tulleen murtautumisen jäkeen Viljami Suihkonen.

Toisen jakson alkupuolella muuten aika rauhallisen ottelun intensiteetti nousi hetkeksi ja näytti siltä, että TiPS oli päättänyt laittaa vielä tosissaan hanttiin. Vaihdosta tulleet Masi Backström ja Willem Haapiainen kuitenkin iskivät viimeiset niitit isäntäjoukkueen arkkuun hienoilla boksin sisältä ammutuilla maaleillaan.

Seuraavan kerran B-junnut pelaavat sunnuntaina 5.3 Keski-Espoon tekiksellä Fc Espoon. Ottelu alkaa klo 12:00.

Kaikki joukolla kannustamaan kerhoa!