Kerhon B-juniorit avasivat SM-karsintasarjan voitokkaasti

Kalevan urheilupuistossa Järvenpään palloseuraa vastaan pelatussa paikalliskamppailussa Pkku ei antanut vastustajalleen mitään mahdollisuuksia ja kuittasi voiton tyylipuhtaasti 3-0.

Asetelmat otteluun olivat selkeät: Kerho oli ottelun ennakkosuosikki ja JäPS haastaja, jolla ei ole mitään menetettävää. Näistä lähtökohdista oli oletettavaa, että peli saattaisi olla hermostunutta ja ylivarovaista. Ensimmäinen kymppi mentiinkin hieman tällaisissa merkeissä. Pkku piti palloa ja vierasjoukkue puolusti kurinalaisesti ja kyttäsi vastaiskuja.

Jonkin aikaa näytti, että syvällä makaavaa puolustusta vastaan maalipaikoille pääseminen tuottaisi kotijoukkueelle ongelmia, mutta kuparinen saatiinkin yllättäen rikottua toppareiden välistä lähteneellä pitkällä pallolla. Linjan taakse annettuun syöttöön ehti ensimmäisenä Mosawer Ahadi, joka nosti pallon viileästi vastaan tulleen maalivahdin yli.

Toinen maali syntyi vasemmalta tulleesta keskityksestä, josta Jegor Pauk ensin puski pallon tolppaan ja Axel Holmberg oli paikalla iskemässä paluupallon tyhjiin 2-0. Kolmannen maalin teki jälleen Ahadi, joka niittasi rangaistusalueen rajalta suoran vapaapotkun voimalla verkon perukoille.

Ensimmäisen jakson loppupuoli näytti pelillisesti jo aika mukavalta jalkapallolta, jossa maalipaikkoja saatiin luotua monipuolisilla murtautumisilla, ja totta puhuen lukemat olisivat voineet olla isommatkin.

Toisella puoliajalla Kerho ei syystä tai toisesta onnistunut jatkamaan hyvää pelaamistaan ja otteluun tuli vähän pelailun makua. Muutamista maukkaista paikoista huolimatta lisämaaleja ei enää nähty ja ottelu päättyi kolmeen nollaan.

Kerhon osalta karsinta jatkuu ensi sunnuntaina HJK:n vieraana Talin hallissa klo 14.45.

Avaus ja tapahtumat

3 Suihkonen Viljami 

6 Kilic Burak 

7 Holmberg Axel 

12 Silvennoinen Antti 

13 Ahadi Mosawer 

18 Halonen Akseli 

19 Mäkilä Roni (Kapt) 

27 Koski Ville 

28 Eurasto Santeri 

44 Paul Jegor 

99 Selimi ShpetimYI 

 Vaihtopelaajat

1 Ketolainen Antton 

9 Nevalainen Mikko 

11 Eurasto Kasperi 

20 Viinikainen Markus 

21 Nieminen Aaro 

24 Kaihlavirta Matias 

80 Truong Khoa 

 Vaihdot

-                                    +                           Aika

7 Holmberg Axel          9 Nevalainen Mikko 54'

3 Suihkonen Viljami            80 Truong Khoa 65'

27 Koski Ville                    21 Nieminen Aaro 65'

13 Ahadi Mosawer     24 Kaihlavirta Matias 72'

99 Selimi Shpetim    20 Viinikainen Markus 72'

Maalintekijät

13 Ahadi Mosawer 14'

7 Holmberg Axel 27'

13 Ahadi Mosawer 33'

Varoitukset

6 Kilic Burak 79' (B)