Kerho palasi komeasti voittojen tielle

Kaksi uutta pelaajaa debytoi viimeisimmissä toisen jakson murskajaisissa, kun Pkku:n miehet makselivat kalavelkoja Espoon Tikalle Kalevassa maalein 7-0.

Ensimmäinen puoliaika jälleen takkuinen

Jo tutuksi tulleella tavalla kerho aloitti vähän puolittaisella tekemisellä, eikä ottelua saatu vielä ensijaksolla kunnolliseen kontrolliin. Palloa toki pidettiin prosentuaalisesti paljon ison osan syöttelystä tapahtuessa vastustajan puoliskolla, mutta linjan taakse tai hyviin laukaisupaikkoihin ei juurikaan päästy. Prässistä ja syöttöpelistä puuttui terävyys.

Kotijoukkueen ensimmäisen jakson parhaat paikat siunaantuivat Teme Jäntille, joka läpiajosta laittoi pallon niukasti ohi takakulmasta, ja Aksu Haapalaiselle, jonka yritys puolittaisessa läpiajossa viipyi vähän turhan pitkään, niin että puolustaja ehti blokkaamaan vedon.

Tikka olikin vähällä poistua tauolle johdossa, kun aivan jakson lopussa Tikka-hyökkääjän vahvan 1v1 väännön jälkeen Valtsu sai juuri ja juuri torjuttua hyvän laukauksen yläriman alta kulmaksi.

Toisella jaksolla hanat aukesivat

Jälleen kerran ilmeisen kovakuntoiset kerholaiset järjestivät toiselle jaksolle varsinaiset maalikarkelot. Kapellimestarina hääri tällä kertaa hurjat 3+2 tehot iskenyt Joona Dyster. Säestäjinä komppasivat Nino ja Sami molemmat kahdella maalilla.

Maalit olivat taas kerran komeaa katseltavaa. Ensimmäinen maali syntyi, kun vasemmalta alkanut hyökkäys pelattiin Dysterille boksin oikeaan reunaan, josta Joona ajoi röyhkeästi sisään ja viimeisteli varmasti takanurkkaan.

Tämän jälkeen vaarallisia hyökkäyksiä alkoi syntyä liukuhihnalta molempien laitapuolustajien, Robin ja Esan, ollessa paljolti hyökkäysten leveydestä vastuussa. Hyökkääjät ja KK-miehet liikuivat suoraviivaisesti maalinedustalle, eikä Tikka enää kestänyt myllytystä vaan joutui antautumaan vielä kuusi kertaa.

Debytantit suoriutuivat hienosti

Menneellä viikolla Pkku:n edustukseen Klubi 04:sta liittyneet Touko Laakkonen ja Juuso Ollila esiintyivät molemmat vakuuttavasti ensimmäisessä ottelussaan. Toke aloitti ottelun Homasen Vaden parina puolustuksen keskustassa ja pelasi miltei virheettömän ysikymppisen hoitaen tehtävänsä rauhallisesti ja eleettömästi.

Juuso tuli ensimmäisellä jaksolla vaihdosta nilkkansa vääntäneen Miksun tilalle vasemmalle laidalle ja pelasi rohkeasti ja suoraviivaisesti ollen tärkeä palanen espoolaisvierailijan puolustuksen riekaleiksi repinyttä hyökkäyskolmikkoa. Jos tämä on Ollilan ns. normitaso, niin tulevissa peleissä on lupa odottaa mukavia tehoja.

Seuraava kotiottelu lauantaina 10.9 klo 15.00

Kalevassa pelataan seuraavaksi yllämainittuna aikana, mutta sitä ennen Kerho käy vielä Porvoossa Akilleksen vieraana. Tämä ottelu pelataan torstaina 1.9. klo 18.00.