Elämänhallintakoulutus ja ura futiksen ohessa- ilta oli menestys

PKKU:n ja Keudan yhteistyössä järjestämään koulutus iltaan saapui n.70 PKKU:laista. Yleisä koostui pelaajista,toimihenkilöistä sekä vanhemmista.

Avauspuheenvuoron piti kerhon Varapuheenjohtaja Tero Kovanen joka toivotti kaikki tervetulleeksi. Tämän lisäksi Tero kertoi että viime vuosina on kerhossa panostettu valmennukseen sekä erityisesti pelaajien fyysisten ominaisuuksien vahvistamiseen jotta pelaajat pysyisivät terveinä.

Seuraavan puheenvuoron piti Sydänliiton Terveysjohtaja Marjaana Lahti-Koski joka luennoi ravinnon merkityksen lisäksi myös mm.unen tärkeydestä sekä runsaan vedenjuonnin merkityksestä.

Kolmannen puheenvuoron piti Keudan henkilökunta  joka kertoi 2 asteen opiskeluiden mahdollisuuksista,oppisopimuksista sekä urheilijapolustaan.

Illan päätti kerhon "pelaajaputken" läpikäynyt nykyinen Liigapelaaja Santeri Hostikka. Santeri kertoi omista kokemuksistaan, levon ja unen merkityksestä, ruokailutottumuksistaan, treeniviikostaan. Santeri antoi myös muutaman hyvän vinkin pelureille:

1. Hän ei juo energiajuomia/palautusjuomia vaan juo runsaasti vettä

2. Santeri on aina liikkunut paljon. Pelannut talvisin jääkiekkoa kavereiden kanssa,tennistä,uinut sekä luonnollisesti viettänyt myös paljon aikaa treenien ulkopuolella pallon kanssa jalkapallokentällä

3. Santeri pelasi ensimmäisen maaottelunsa U19 ikäluokassa. Santeri muistutti että jalkapalloilijaksi voi tulla myöhäisemmässä vaiheessa ja muistutti että kiirettä ei kannata oman kehityksen suhteen pitää!

PKKU kiittää kaikkia esiintyjiä sekä yleisöä aktiivisesta keskustelusta!