Joukkuekohtaiset uutiset

9.4.2018

PKKU T05 tytöt HJK-kevätturnauksen voittoon

HJK:n perinteinen talvikauden päätösturnaus keräsi Suomen parhaat T05 joukkueet Töölön tekonurmille 7.4.-8.4. D13 sarjaan oli kutsuttu 16 joukkuetta. Neljä alkulohkoa pelattiin lauantaina ja sijoitusottelut sunnuntaina. Vain lohkojen voittajat pääsivät kilpailemaan kirkkaimmista mitaleista.

PKKU aloitti turnauksen Kuusysiä vastaan. Kuusysi teki alussa Kerhon pelin vaikeaksi aktiivisella prässillä. Lisäksi Keski-Uusimaan tyttöjen perinteinen terävä ja nopea liike loisti poissaolollaan vielä ensimmäisen puoliajan. Puoliajan lopulla saimme kuitenkin ansaitun 1-0 taukojohdon. Toisella puoliajalla peli näytti jo paremmalta ja tuloksena oli 3-0 voitto. Toisessa pelissä vastaan asettui JyPK. Nyt oli PKKU tyttöjen jalat liikkeellä ja syötöt löysivät helposti oikeat osoitteet. Lopputulos 4-1 ei jättänyt selittelyille sijaa. Lohkossa pelattiin sopivasti ristiin ja lohkon ykköspaikka ja semifinaalipaikka varmistui jo ennen viimeistä peliä Itä-Helsingin Unitedia vastaan, IHU peli pelailtiin 1-1.

Sunnuntaina semifinaaleissa vastakkain HJK-EPS ja PKKU-TiPS. Tipsiä vastaan aloitettiin hyvällä liikkeellä ja jo viiden minuutin jälkeen peli olikin meille jo 1-0. Tämän jälkeen palloa jäätiin pyörittämään liikaa omalle alueelle ja peli meni vaikeaksi. Hätää ei kuitenkaan ollut. Toisella puoliajalla pelinhallinta selkeästi Kerholla ja lopputulos 3-0. Kerho finaalin!

Finaalissa vastassa kukapas muukaan kuin EPS, joka oli voittanut isäntäjoukkue HJK:n 2-0. Peli alkoi lievällä EPSin hallinnalla, Kerhon pelinrakentaminen ei oikein toiminut. Pian kuitenkin saatiin peli paremmin haltuun ja loppupuoliaika mentiin taas lievästi Kerhon hallinnassa.  Tasainen puoliaika, jossa kummallakin pari puolittaista paikkaa. Toiselle puoliajalle Kerho tuli vahvasti. Nopeasti siirryttiin rankkarista 1-0 johtoon ja hiukan myöhemmin kulman jälkitilanteesta 2-0. Pelin piti olla selvä, vajaa 10 min aikaa, peli Kerhon hallinnassa. Peli kuitenkin muuttuu nopeasti. EPS mukaan peliin nopealla kavennuksella ja kulman merkkausvirheestä 2-2 tasoihin. Pilkuille mentiin. Erittäin hyvätasoinen pilkkuskaba, jonka PKKU:n tytöt veivät riemastuttavasti 5-4.

Joukkueessa pelasivat: Sara Vallinaho (kapt.), Kiia Kuismin, Ronja Julin, Venla Ollikainen, Tuike Astikainen, Inka Sokka, Julia Jokelainen, Sofia Jahnukainen, Enni Nurminen, Loviisa Klimenko, Jasmin Lintunen, Silja Jahnukainen, Hilla Romppanen, Lotta Kortesoja ja Liina Järvinen.

Tytöiltä erinomainen turnaus sairasteluista ja loukkaantumisista huolimatta. Onnea koko joukkueelle!

Koko D13 -sarjan parhaana pelaajana palkittiin Kerhon Hilla Romppanen, onnea Hilla!

       

4.2.2018

PKKU T05 kolmella joukkueella mukana HJS talviturnauksessa

PKKU3 voitti HJS:n talviturnauksen harrastesarjan puhtaalla pelillä. Alkulohkon ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui HyPS Villikissat Hyvinkäältä. Peli pyöri alusta asti Hyvinkääläisten päädyssä pelin päättyessä Kerhon 2-0 voittoon. Toisessa ottelussa Kerho voitti HJS D-tytöt 1:n lukemin 5-1, pelin pyöriessä käytännössä koko ottelun vastustajan kenttäpuoliskolla. Kolmas alkulohkon ottelu eteni samalla kaavalla kuin toinenkin ja Urjalan Palloseura kaatui selvin 5-1 numeroin ja näin Kerho eteni kolmella voitolla finaaliin. Finaalissa PKKU kohtasi Sääksjärven Loiskeen. Finaali eteni PKKU:n komennossa ja vaikka vastustaja muutaman maalintekopaikan onnistuikin itselleen hankkimaan, ei Loiske lopulta pystynyt haastamaan PKKU:n tyttöjä ja ottelu päättyi 3-0 Kerhon voittoon.

PKKU 2 sijoittui hyvä tasoisessa HJS-talviturnauksessa viidenneksi. Alkulohkossa pelattiin ensimmäisenä lopuksi koko turnauksen voittanutta EPS Akatemia joukkuetta vastaan. Kova puolustustaistelu päättyi EPS:n 2-0 voittoon. Seuraavassa pelissä voitettiin HJS:n 06:set 1-0. Alkulohkon viimeisessä pelissä hävittiin harmittavasti kovasta loppu hetken painostuksesta huolimatta TPV:lle 2-3. Tästä pelistä oltaisiin ansaittu enemmän.

Sijoituspelissä pelattiin sijoista 5-6 ja vastaan tuli aina vaikea Ilves. Nytkin Ilves johti peliä pitkään, mutta loppuvihellykseen kuuluessa oli peli tasan 2-2. Ratkaisu haettiin rangaistuslaukauskisassa, joka päättyi lopuksi Kerholle 2-1, ilman että viimeisen laukaisijan edes tarvitsi laukaista omaan rankkariaan. Kaikenkaikkiaan kakkosen peli sujui hyvin ja mikä miellyttävintä se parani koko ajan turnauksen edetessä.

PKKU Edarin tytöt etenivät finaaliin suhteellisen kovatasoisesta alkulohkosta. Ensimmäisenä alkulohkossa oli vastassa isäntäjoukkue HJS. Kerho aloitti hiukan haparoiden, mutta muutamien minuuttien jälkeen hallinta siirtyi Kerholle. Pallo ja pelaajat liikkuivat pirteästi ja pariin kertaan tolppien kolistelun jälkeen saatiin maalitkin aikaiseksi, fulltime 3-0 Kerholle. Toisessa pelissä vastassa EPSin kakkosjoukkue. Peli oli selvä jo alusta lähtien, Kerho hallitsi ja 30 minuutin jälkeen tylyt luvut 4-0. Viimeisessä pelissä tasapeli Ilvestä vastaan riittäisi finaaliin. Varmistelemaan ei kuitenkaan lähdetty. Nopeasti siirryttiin 1-0 johtoon, mutta Ilves tuli yhtä nopeasti tasoihin. Tästä ei kuitenkaan häkellytty vaan taitavat Keski-Uusimaan tytöt liikuttivat palloa ripeästi ja lopputulos 3-1.

Finaalissa vastassa kukas muukaan kuin EPS Akatemia. Ensimmäiset 12 minuuttia selkeää Kerhon hallintaa, useita kulmia ja pari puolittaista maalipaikkaa. Lopussa jalka alkoi painaa ja liike ei pysynyt enää terävänä. EPS ei muta tarvinnut ja 1-0 loppulukemat EPSille. Pelillisesti mennään koko ajan eteenpäin, loukkaantumisherkkyys meitä kylläkin vaivaa, mutta kunhan saadaan kaikki tytöt täyteen kuntoon niin ei hätää!

 


23.1.2018

PKKU T05 hopealle talven pääturnauksessa Pirkkahallissa

Kerhon tytöt lähtivät aikaisin lauantaiaamuna kohti Tampereen Pirkkahallia kahden joukkueen voimin. Pirkkahalliturnauksessa 12 joukkuetta oli jaettu kolmeen lohkoon, mukana lähes kaikki Suomen parhaat T05 -joukkueet.

PKKU Edustusjoukkueen alkulohkossa oli ensimmäisenä vastassa HJK. Totutusti peli oli tiukkaa vääntöä ja vauhdikasta taistelua. PKKU selvitti kuitenkin etukäteen kovimman alkulohkovastustajan niukalla 1-0 voitolla. Seuraavana vuorossa NJS. Nyt Kerhon tyttöjen vauhti oli alusta alkaen hurja. Reilut kolme minuuttia ja tilanne 2-0. Selkeästi pallonhallinta Kerholla myös loppupelissä ja numerot säilyivät loppuun asti. Viimeisessä pelissä kohdattiin pitkästä aikaa Porin Nice Futis. Nicen tytöt taistelivat erityisesti alussa vahvasti, mutta Keski-Uusimaan tytöt eivät jättäneet Porilaisille mahdollisuuksia vieden voiton 2-0. Puhtaalla pelillä kivikovasta alkulohkosta kolmen joukkueen finaalilohkoon, turnaus oli alkanut mallikkaasti.

Sunnuntaina ensimmäisessä pelissä kohdattiin Ilves. Pelin henki oli alusta alkaen suhteellisen selvä. Kerho hallitsi, mutta Ilves pelasi organisoidusti ja kurinalaisesti ja maalinteko oli vaikeaa Kerhon tytöille. Viimeisillä minuuteilla puristettiin voitto kuitenkin väkisin niukimmalla mahdollisella tuloksella 1-0. Lohkon toisessa pelissä Ilves ja Eps tasasivat pisteet 1-1 tuloksella. Tämä tarkoitti sitä, että Kerholle riittäisi tasapeli viimeisessä ottelussa EPSiä vastaan. EPSin kanssa väännöt ovat aina vauhdikkaita ja tasokkaita pelejä. EPS siirtyi meidän virheestä johtoon 1-0. Sen jälkeen saatiin EPS pinteeseen ja luotiin muutama hässäkkä ja pari lähes varmaa maalipaikkaa. Lopputulos kuitenkin EPSille 1-0 ja Kerholle hopeaa.

Pelillisesti ja tuloksellisesti hyvä turnaus. Onnea tytöille hopeasta! Tsempparina palkittiin Julia Jokelainen, onnea Juli!

PKKU2 joukkue pelasi alkulohkossa HJK Sinisen, JyPKin ja EPSin kanssa. Kovassa alkulohkossa tytöt taistelivat urheasti tuloksena kolme niukkaa tappiota. EPSin edustusjoukkuettakin vastaan peli pidettiin tasaisena, vaikka kamppailu päättyikin lopulta EPSin 1-0 voittoon. Sunnuntaina PKKU2 pelasi sijoista 10-12, lopputuloksena tällä kertaa 12 sija.

PKKU2 joukkueen tsempparina palkittiin jokaisessa tilanteessa loppuun saakka taistellut Kiia Kuismin!

 


31.12.2017

PKKU T05 hakivat kultamitalit ensimmäisessä kilpaturnauksessaan. Perinteisessä Välipäiväturnauksessa Kerhon nuorimmat tytöt dominoivat pelejä vahvalla otteella.

Kerhon T05 Edari lähti Välipäiväturnaukseen 11 pelaajan voimin. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui HyPS. Peli alkoi selkeällä Kerhon hallinnalla. Puoliajalla 2-0, jonka jälkeen vielä hiukan nopeutettiin peliä ja lopputulos 4-0. Toisesa pelissä vastassa isäntäjoukkue TPV, joka oli voittanut ensimmäisessä pelissään Ilveksen. Kerhon tytöt ottivat pelin haltuun ja aika nopeasti taululla olivat 4-0 lukemat.  Lopputulos 7-0. Viimeisessä alkulohkon pelissä vastassa Tampereen Ilves. Kerho piti hyvää vauhtia yllä ja nähtiin hienoja syöttökombinaatioita sekä taidokkaita yksilösuorituksia. Lopputuloksena tylyt 9-0 lukemat. PKKU finaaliin.

Finaalissa kohdattiin toisen lohkon voittanut Ylöjärven Ilves.  Kummallakin joukkueella pitkä päivä ja kolme 2x20 peliä takana. Keski-Uusimaan tyttöjen jalat liikkuivat kuitenkin edelleen terävästi, tätä ihmeteltiin katsomossakin asti. Lopputulos 9-0.

Joukkue veti turnauksen läpi kovalla asenteella. Keskityttiin oman vauhdin ylläpitämiseen ja sovittuihin pelillisiin asioihin.

Joukkueessa pelasivat: Ella Gertz, Sara Vallinaho, Tuike Astikainen, Heta Mänttäri, Venla Ollikainen, Sofia Jahnukainen, Julia Jokelainen, Jasmin Lintunen, Liina Järvinen, Hilla Romppanen ja Lotta Kortesoja. Onneksi olkoon tytöt !

Joukkueen tsempparina palkittiin Hilla Romppanen.


7.11.2017

PKKU T05 avoimet harjoitukset ovat ohi tältä erää.

Pelaajia on nyt joukkueessa 35. Joukkueen runkona on kahden viime vuoden aikana erinomaisesti menestyneen TuPS /JäPS T05 YJ -joukkueen motivoituneimmat pelaajat. Lisäksi olemme saaneet muutaman vahvistuksen KP-75:n pelaajista.

Tulemme pelaamaan kaudella 2017-2018 kolmella joukkueella. Harjoittelemme 4 kertaa viikossa Legirus Areenalla, Tuusulan kuplassa ja Tuusulan tekiksellä. Talvikaudella pelaamme harjoituspelejä Suomen T05 huippujoukkueita vastaan, osallistumme PK-35 talviliigaan sekä Espoon talvisarjaan. Lisäksi käymme sopivasti turnauksissa.


 

pandora pas cher pandora pas cher pandora pas cher pandora pas cher pandora pas cher pandora pas cher pandora outlet pandora outlet pandora outlet pandora outlet pandora outlet pandora outlet louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet moncler outlet woolrich outlet