Joukkuekohtaiset uutiset

7.10.2018

 

PKKU T05 tytöt hopealle Etelä-Länsiliigassa

Kerhon nuorimmaiset tytöt lisäsivät saavutustensa joukkoon kivikovan Etelä-Länsiliigan (ELL) hopeasijan. Viimeisessä pelissä Keski-Uusimaalaiset kävivät hakemassa pisteet Hämeenlinnasta HJS:n vieraan. Peli oli pitkään lukemissa 1-1, mutta toisen puoliajan lopussa Kerho vyörytti hyökkäyksen toisensa perään HJS:n maalille, lopputulos 3-1 oli oikeutettu. Maalitekijöinä Heta Mänttäri kahdesti ja Julia Jokelainen. Samaan aikaan HJK voitti selkeästi EPS Akatemian 3-0. Kärkisijoitukset seuraavasti: HJK kultaa, PKKU hopeaa ja EPS pronssia. HJS sijoittui neljänneksi.

05 -syntyneiden tyttöjen ELL oli tämä vuonna selkeästi kovempitasoinen kuin Puolen Suomen Liiga, jossa pelaavat Itä-, Keski- ja Pohjois-Suomen parhaat 05 -joukkueet. Elokuussa pelatussa SM -lopputurnauksessa 6 parasta joukkuetta oli ELL-joukkueita.

Kausi 2017-18 oli Keski-Uusimaan 05-syntyneille tytöille erinomainen. Suurimpina saavutuksina HJK kevätturnauksen voitto, ELL -karsinnan runkosarjan voitto, Ruotsin perinteikkään Örebro -turnauksen kulta, SM pronssi ja viimeisenä päätavoitteena olleesta ELL:stä hopeiset mitalit.

PKKU T05 edustusjoukkue aloittaa uuden kauden syyslomien jälkeen siirtyen pelaamaan isolle kentälle 11 vastaan 11 pelejä. PKKU järjestää avoimet harjoitukset viikoilla 44-45 ja toivottaa kaikki kilpailuhenkiset ja urheilulliset pelaajat tervetulleiksi edustusjoukkueen treeneihin.

https://www.palloliitto.fi/spluusimaa/t13-ell